Bel ons vrijblijvend: +32 16 84 60 22

/ Adres

Interni ID bvba
Haachtsesteenweg 204
1910 Kampenhout
Belgiƫ

T: +32 16 84 60 22
F: +32 16 84 57 69

Mail:

Nieuws

Interni ID 

VAKANTIE 
We zijn in verlof van 14/7 tot en met 29/7 . Vanaf 30/7 staan we weer fris en boordevol ideeën klaar om jullie droomprojecten te realiseren !

Op vrijdag 5 juli zijn we uitzonderlijk gesloten vanaf 13u wegens teambuilding
Zaterdag zijn we open van 10u30 - 17.00u 

TOONZAAL UITVERKOOP
Onze toonzaal wordt vernieuwd , bijgevolg zijn er nog enkele meubels aan sterk verminderde prijzen te verkrijgen. 
En uiteraard zijn er binnenkort dus heel wat nieuwigheden ...


JOBS M/V GEVRAAGD
Wij zijn op zoek naar zelfstandige plaatsers : u kan zelfstandig werken , heeft oog voor detail en bent gedreven in uw job ? U heeft ervaring in het plaatsen van schrijnwerk ? Daar zijn we naar op zoek ! 

We zijn eveneens op zoek naar een flexibele medewerker voor onze toonzaal. Kennis van boekhouding , maar ook interesse in interieur en zin in afwisseling ... We zoeken iemand die onze facturen en bestellingen doet , klantenopvolging , offertes opmaken , af en toe ook klanten ontvangen en afspraken inboeken , hulp op de beurzen ... Kennis van Teamleader is een groot pluspunt ! Heeft u bovendien ook een gevoel voor interieur , dan kan u ook ingeschakeld worden tijdens drukke perioden om ons te helpen ontwerpen of uittekenen van plannen. Daarvoor is een kennis van Sketchup en/of Vectorworks een pluspunt . 

U mag ons bellen op 0496.266352 of mailen naar info@interni-id.be


ONZE WINKEL
Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel. Combinaties van maatwerk met onze top-merken zoals Rimadesio , Misura Emme, Colico, Prandina en Penta Light zorgen voor een mooi resultaat.  


HOUT- en GASHAARDEN I-FIRE 

De prachtige collectie van I-Fire hout gas en bio-ethanolhaarden zal u verbazen! Hun nieuwe lijn gashaarden geeft een prachtig vlammenspel en kan bovendien via een app bediend worden vanop afstand. 
I-Fire biedt een zeer uitgebreid gamma gas en houthaarden van oerdegelijke kwaliteit en prachtig design. 
In onze toonzaal tonen wij ook verschillende haardconcepten. 
Op Batibouw stellen wij ook de nieuwe bio-haard van i-Fire voor !

   


BIO-ETHANOLHAARDEN

Interni ID biedt u een ruim assortiment bio-ethanolhaarden aan , zowel inbouw als vrijstaande modellen. Een mooi alternatief indien u geen klassieke gas of houthaard kan plaatsen , ... en toch een echte vlam ! Gezellige en warme momenten verzekerd !  
We bieden u zowel elektrisch gestuurde als gewone inleghaardjes voor van de merken PuurVuur , Fire , BioBlaze en RubyFires


 KLOKKEN  
Nieuw in onze collectie , de prachtige klokken van Nomon. Een eye-catcher in de ruimte. Met zijn exclusieve materialen en combinaties komt Nomon steeds verrassend uit de hoek !