Bel ons vrijblijvend: +32 16 84 60 22

/ Adres

Interni ID bvba
Haachtsesteenweg 204
1910 Kampenhout
Belgiƫ

T: +32 16 84 60 22
F: +32 16 84 57 69

Mail:

Over ons

Interni ID is een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en realiseren van interieur en kasten op maat. Dankzij een gemotiveerd team en een uitgebreid machinepark kunnen wij de meeste zaken in eigen huis produceren. Dat resulteert in een hoogstaande kwaliteit en een snellere uitvoeringstermijn. 

Onze ervaren binnenhuisarchitecten begeleiden u met de meeste zorg naar uw droomontwerp , welke steeds driedimensionaal wordt voorgesteld. Zo krijgt u een realistisch beeld van de ontworpen ruimte.

 

Interni ID is ook verdeler van enkele topmerken waaronder Rimadesio , een Italiaanse fabrikant die zijn design en kwaliteit al ruimschoots bewezen heeft. Rimadesio staat voor een uitgebreid gamma designmeubelen in glas en metaal : TV kasten , eettafels , dressings , vitrinekasten , deuren , schuifwanden ... 

Misura Emme  biedt een uitgebreide collectie meubelen , sofa's en stoelen. Mooie tinten en een uitgebreide collectie stoffen passen in ieders interieur.

Jasno Shutters biedt houten binnenluiken met verstelbare lamellen , een sfeervolle raamdecoratie, op maat gemaakt .

Penta heeft mooie decoratieve verlichting die uw interieur personaliseert. Bovendien werkt Penta met mondgeblazen glas , naadloos , uniek ... Of wat denkt u van een marmeren hanglamp ?
De mogelijkheid bestaat om op maat te werken voor grotere projecten. 
Prandina heeft een ruim aanbod decoratieve verlichting, een zeer uitgebreid gamma dat ook in led versie verkrijgbaar is.
Colico heeft een leuke collectie stoelen voor binnen en buiten

Bovendien zijn we erkende verdeler van iFIRE gas- en houthaarden, een zeer uitgebreid gamma en goede prijs-kwaliteit verhouding maakt dit een echte topper. En uiteraard kunnen wij, buiten het installeren van deze haarden , deze ook nog integreren in een mooie kastenwand zodat het geheel echt af is. Alles op maat ... Maar ook de bio-ethanolhaarden van BIO-O zijn een eyecatcher in uw interieur. Geen schouw nodig maar wel genieten van een echte vlam, gezelligheid troef !

De combinatie van maatwerk met deze top-collecties biedt mooie mogelijkheden voor uw project. We werken in alle prijsklassen, en met respect voor ieders budget. Kom vrijblijvend langs voor een kennismakend gesprek ...